Constanţa: Investiţii pentru turismul religios din judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Celic-Dere, loc de pelerinaj şi reculegere
Mănăstirea Celic-Dere, loc de pelerinaj şi reculegere

Consiliul Judeţean Tulcea va semna un contract pentru reabilitarea a 38 de kilometri de drumuri care leagă mănăstirile Celic-Dere, Cocoşu şi Saon.

Cei 38 de kilometri de drumuri judeţene care leagă mănăstirile tulcene sunt de ani de zile într-o situaţie deplorabilă. De mai bine de 20 de ani, aceste artere ale judeţului nu au fost reabilitate. Primarul localităţii Niculiţel, Florin Pascale, acuză faptul că starea carosabilului este cea care îi pune pe fugă turiştii. „Aceste artere sunt groaznice. Am avut mai multe situaţii în care agenţii de turism doreau să organizeze excursii în această zonă, dar au anulat ofertele după primul drum. Ni s-a transmis că nu câştigă la o excursie suma pe care o vor cheltui pentru reparatul autocarelor“, spune Florin Pascale, edilul din Niculiţel.

Turiştii care ajung în zonă cu maşinile proprii spun că nu vor repeta greşeala. „Am găsit un drum de pământ şi am circulat mai bine. Efectiv nu se poate înainta pe drumul judeţean. Am mers cu a-ntâia 90% din drum. Nu se poate aşa ceva!“, a declarat un turist din Constanţa, venit în vizită la Mănăstirea Celic-Dere.

Aflaţi din  care este valoarea proiectului!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite