Constanța: Investiție de 5 milioane de euro pentru Complexul Panoramic din Olimp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unita Turism vinde complexul Onix - Safir, de două stele, cu 7 milioane de euro, pentru a acoperi investițiile la hotelul Panoramic din Olimp. Gradul de ocupare al unităților Unita din Mamaia, Olimp și Cap Aurora se menține ridicat datorită contractelor cu sindicatele.

La Olimp, societatea Unita Turism - noul proprietar al celui mai mare complex hotelier Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, crede în revigoarea turismului în această parte a litoralului.

„Hotelul Panoramic este în reparații capitale, valoarea investiției este de 5 milioane de euro pentru a fi ridicat la patru stele. La hotelurile Amfiteatru și Belvedere, gradul de ocupare este de 25% la sută pentru că ne concentrăm atenția pe segmentul vacanțelor dedicate sindicaliștilor“, a declarat directorul Unita Turism, Fănel Onea. „La Cap Aurora, la Hotelurile Onix și Safir, cotate la două stele, se estimează chiar o creștere cu 5% a mediei gradului de ocupare datorită contractelor cu sindicatele“, adaugă acesta.

image

Totodată, Hotelurile Onix și Safir au fost scoase la vânzare, la prețul de 7 milioane de euro, alături de alte obiective din țară aparținând Unita Turism. În această sumă este inclus și terenul aferent celor două unități, care are o suprafață de 20.000 mp. 

„Măsura a fost luată pentru a ne concentra atenția asupra unor mari hoteluri deținute deja în portofoliul Unita și care au nevoie de reparații și modernizăr“, a declarat Fănel Onea.

De menționat faptul că Unita Turism Holding deține 27 de hoteluri în 15 locații printre care Mamaia, Olimp, Cluj-Napoca, Deva, Târgu-Mureș sau Lacu Sărat.

Pe litoral, Unita Turism, aparținând omului de afaceri Joseph Goshy, are o capacitate de cazare de 1.460 de camere, la Olimp (Amfiteatru, Belvedere, Panoramic), cumpărate la sfârşitul anului 2007 de la AVAS pentru 22 de milioane de euro, trei unităţi în Mamaia (Comandor, Amiral şi Orfeu) şi alte două la Cap Aurora (Onix şi Safir).

Anul trecut, compania a avut încasări pe litoral în valoare de 3,71 milioane de euro, faţă de 4,42 milioane de euro în 2008.

Zile gratuite de vacanță la Olimp

În perioadele 2 – 15 iulie și 23 – 31 august hotelurile Amfiteatru și Belvedere din stațiunea Olimp lansează oferta „Zile gratuite de vacanță“.

image

Prețurile pe sejur pornesc de la 260 de lei pentru 4 – 5 zile și ajung până la 443 de lei pentru 6 nopți la care primești două gratuit.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite