Constanţa: Începe weekendul. Unde ne distrăm?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacole de teatru, concerte hip-hop, karaoke sau stand-up comedy sunt doar câteva dintre alternativele constănţenilor la distracţie în acest sfârşit de săptămână.

Club Zoom organizează pentru această duminică, de la ora 19.00, un spectacol de stand-up comedy de calitate susţinut de Tibi Neuronu, unul dintre membrii trupei Showtime. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Rezervări se pot face la telefon 0728.485.654.

Spectacolul umoristico-muzical - „Trei În Ger“

Teatrul de Artă Bucureşti vă invită duminică, de la ora 19.00, în Club Phoenix, la spectacolul umoristico-munical „Trei în Ger“ sau, în alte cuvinte, la „No umăn, no crai, de temperaturi scăzute“. După literatura şi muzica internațională, George Constatinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş prezintă un altfel de spectacol pentru sărbătoarea de Crăciun. Un show sensibil, amuzant şi interactiv. ce se recomandă a fi servit alături de o cană de vin fiert cu scorțișoară, într-o atmosferă caldă, încărcată de miros de brad vă va fi oferit duminică seara. Preţul unui bilet de intrare la spectacolul „Trei În Ger“ din Club Phoenix este 25 de lei.

„Luna de miere“, la Teatrul de Stat

Spectacolul „Luna de miere“ de Gabriel Barylli se joacă, sâmbătă, la Teatrul de Stat din Constanţa, începând cu ora 19.00. Actriţele Georgiana Mazilescu, Luiza Toma şi Dana Dumitrescu interpretează trei eroine într-o comedie cu gust amar: Christine Kowalski (32 de ani) - divorţată, romantică şi de modă veche, Barbara Wenger, prietena Christinei - crede că are o căsnicie perfectă şi Luiza Marinescu - o doamnă şarmantă, căreia îi place să flirteze.  Regia, traducerea, adaptarea şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Daniel Felsner, iar decorul şi costumele poartă numele Rodicăi Arghir.

Puya revine pe litoral

Rapperul Puya va susţine un nou concert în Club Wish în această seară, de la ora 22.00. Puya a concertat live, de curând, într-un avion aflat în zbor. Evenimentul a marcat aniversarea a doi ani de existenţă a unui post de radio. Rezervările se pot face la 0732.122.002.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite