Constanța: Incendiu de proporții la un magazin alimentar din Plopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat aproximativ două ore cu fumul gros
Pompierii s-au luptat aproximativ două ore cu fumul gros

Un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din Plopeni în urma unui scurtcircuit la instalația electrică. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările și fumul gros, aceștia au reușit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei. 

În urma unui apel la numărul pentru urgențe 112, două echipaje din cadrul Gărzii 2 de intervenție Chirnogeni, s-au deplasat în comuna Plopeni.

Ajunși la fața locului pompierii s-au concentrat mai întâi asupra unui rastel plin cu butelii, care se afla în vecintătatea magazinului. Incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit electirc, sau a unui cablu defect la tabloul de distribuţie şi instalaţiei electrice, care a fost probabil suprasolicitată.

Flăcările au prăpădit câteva vitrine frigorifice, casa de marcat, produse alimentare şi cosmetice, rafturi cu pachete de ţigări şi băuturi alcoolice. Pagubele produse au fost estimate la 70.000 de lei, iar bunurile recuperate au fost de aproximativ 200.000 de lei.

Intervenţia a fost îngreunată de fumul gros acumulat, iar gazele toxice emanate din instalaţiile vitrinelor frigorifice şi explozia spray-urilor şi a sticlelor cu băuturi spirtoase au încetinit stingerea focului. La ora 4.00 s-a terminat lupta pompierilor cu focul, intervenția durând în jur de două ore.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite