Constanţa: În sediul administrativ de la CSS 1 se va muta Casa Corpului Didactic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Şcolar al Jdeţului (ISJ) Constanţa a convocat pentru astăzi o conferinţă de presă pentru a prezenta soluţiile găsite pentru salvarea Clubului Şcolar Sportiv nr. 1. respectivele „soluţii“ nu sunt nici pe departe menite să îi liniştească pe cei care militau pentru salvarea CSS 1.

Decizia de desfiinţare a instituţiei sportive a fost motivată de către inspectorul Elena Buhaiev prin necesitatea reducerii normalor în plus, care la nivelul judeţului Constanţa se ridică la peste 300 de cadre didactice. Pentru a nu se renunţa integral la structura sportivă, reprezentanţii ISJ spun că se va reunţa la serviciile a nouă cadre didactice de la CSS 1.

În curtea clubului se desfăşoare ample lucrări de extindere pentru structurile de antrenament. În situaţia dată, sediul administrativ al clubului, aflat în plină modernizare, va deveni sediu pentru Casa Corpului Didactic, iar sala de sport va fi preluată, probabil, de alt administrator.

ISJ Constanţa a propus ca jumătate din activitatea clubului să fie mutată la Palatul Copiilor, iar cealaltă jumătate la Liceul cu Program Sportiv.

Decizia finală va fi luată de Ministerul Educaţiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite