Constanţa: Ileana Ploscaru, doamna teatrului constănţean, a împlinit astăzi 79 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii de la teatru i-au organizat o petrecere - surpriză la o ceainărie. Actriţa Ileana Ploscaru a fost aniversată de către colegii de breaslă într-o atmosferă distinsă la Curtea Brâncovenească.

Şi pentru ca petrecerea-surpriză să iasă cât mai bine i-au spus să vină acolo la o cafea şi o felie de tort, dar într-un cadru restrâns. Zis şi făcut. Distinsa doamnă a teatrului constănţean a fost extrem de emoţionată în momentul în care şi-a dat seama că sala în care a fost invitată era plină de persoane foarte dragi ei, foşti studenţi, actuali actori şi nu numai.

Colectivul a vrut să-i organizeze actriţei o petrecere pe care să n-o uite şi chiar au reuşit să facă acest lucru. „Am fi vrut să vă invităm la o petrecere pe gheaţă, la patinoar, dar ne-am răzgândit“  spuneau ei.

 „Actorii învaţă şi din ce se scrie rău despre ei...“

Ileana Ploscaru a declarat că se bucură foarte mult că se află în mijlocul lor şi speră să nu fie ultima oară. Cu această ocazie, ea le-a dat un sfat tinerilor care-i calcă pe urme. „Să nu vă despărţiţi, să nu vă pierdeţi niciodată!“. Iar în ceea ce priveşte relaţia cu mass-media, ea le-a spus că actorii învaţă şi din ce se scrie rău în presă despre ei. „ Învăţăm, mergem mai departe şi devenim din ce în ce mai buni“ a mai spus ea.

Actriţa pregăteşte două spectacole

Plină de emoţii şi cu lacrimi în ochi a şoptit că nu se aştepta să găsească atât de multă lume strânsă special pentru ea. „.Acum  singurul lucru care îmi lipseşte este un spectacol şi trebuie să mărturisesc că am în minte două spectacole: o comedie şi un altul ieşit din comun, e o năstrăşnicie, care sper să iasă bine în final“.

Cea care s-a ocupat de organizarea petrecerii, Mirela Pană a declarat că prin bunăvoinţa celor dela Curtea Brâncovenească a reuşit să pună la cale totul. Despre sărbătorită, actriţa a spus că i-a fost studentă doamnei Ploscaru. „În studenţie eşti mereu supus unor cazne din partea profesorilor şi spui : „Mamă, ce i-aş face!“ Acum pot spune în sfârşit:  „ I-am făcut-o! Azi a avut ocazia să se întâlnească cu multe persoane dragi ei“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite