Constanţa: I s-a făcut rău la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unui bărbat în vârstă de 63 de ani i s-a făcut rău, în această dimineaţă, în timp ce se afla la volanul unui Mercedes, la intersecţia străzii Mircea cel Bătrân cu Bulevardul Mamaia.

image

Dimitrios Kokkos venea dinspre centru pe Bulevardul Mamaia, în jurul orei 10.15. La intersecţia cu strada Mircea cel Bătrân, şoferului i s-a făcut rău şi a ajuns cu autoturismul pe scuarul care separă cele două străzi.

image

Victima a fost scoasă cu greu din autoturism

Cu mâinile şi faţa vinete, bărbatul nu reuşea să comunice cu cei care încercau să-i acorde primul ajutor până să sosească ambulanţa. „Am rămas stupefiat că şoferii treceau nestingheriţi, fără să oprească şi să acorde primul ajutor. O femeie de pe stradă a lăsat tomberonul şi s-a dus să acorde primul ajutor. Între timp am sunat la 112 şi am încercat să-l scot din maşină, dar nu puteam să deschid uşa“, a declarat un martor, Cătălin Niculae.

image

Pentru că i s-a făcut rău în timp ce conducea, bărbatul a ajuns cu maşina pe scuar

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Descarcerare, însă trecătorii au reuşit să-l scoată pe bărbat din maşină până să intervină pompierii.

image

Intersecţia a fost blocată pentru câteva zeci de minute

Victima a fost transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean. Imediat cum şi-a revenit, bolnavul a reuşit să le spună cadrelor medicale de pe ambulanţă că are probleme cu inima.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite