Constanţa: ISU Dobrogea nu are psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia de la Dorohoi, acolo unde un pompier şi-a ucis un coleg după care a fugit cu 12 pistoale s-ar putea repeta în orice zi şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa care nu are om specializat să ofere consultaţii angajaţilor.

Nici la Constanţa ISU nu are un psiholog angajat pentru pompieri şi asta pentru că nici unul din cei patru candidaţi care au participat la concursul de angajare nu a trecut testele.

Conducerea pompierilor constănţeni a făcut cerere la ministerul administraţiei şi internelor pentru organizarea unui nou concurs pentru acest post, însă până vor primi aprobarea ,luptătorii cu focul vor fi privaţi de astfel de servicii.

Între timp, conducerea ISU Dobrogea îşi asigură paza unităţilor proprii cu persoanl minim iar acest fapt se datorează fondurilor insuficiente care nu permit angajarea unui personal de pază mai numeros. Posturile în acest sens sunt blocate de Guvern.

Şeful pazei de la ISU Dorohoi a fost descoperit mort în această dimineaţă, iar principalul suspect Gabriel Atodiresei a fugit cu 12 pistoale şi 240 de cartuşe. Gabriel Atodiresei a fost găsit mort într-o pădure aflată la 10 kilometri de unitate. El se împuşcase în cap cu un pistol.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite