Constanţa: Hoţul s-a tăiat după ce a fost ...prădat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruşine mare pentru un hoţ de poşete: şi-a ascuns prada într-un cotlon din casă şi a descoperit cu stupoare, după câteva ore, că a fost, la  rândul său, jefuit.

Incidentul s-a produs sâmbătă când Behan Mustafa (32 de ani) s-a dus la furat în Cimitirul Central. A furat de pe un mormânt o poşetă. Păgubaşa, Carmen Mirică a sunat la 112 şi după câteva ore poliţiştii au reuşit să –l descopere pe făptaş, care se adăpostea într-o casă dezafectată de pe strada Bucureşti din Constanţa. Oamenii legii au reuşit să recupereze poşeta, telefonul mobil şi actele femeii. Nu şi banii din geantă, respectiv 1100 lei, pe care Mustafa a reuşit să-i ascundă bine într-un cotlon.

Poliţiştii au revenit pe strada Bucureşti în aceeaşi zi, după nici o oră, chemaţi de rudele lui Mustafa. Bărbatul se tăiase pe burtă şi pe braţe cu un ciob din sticlă după ce descoperise că banii dispăruseră din cotlonul în care îi ascunsese, fiind probabil furaţi de fraţii săi. Poliţiştii au chemat o ambulanţă, hoţul fiind tratat ambulatoriu.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite