Constanţa: Hoţii au demontat sistemul de irigaţii de la Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a fost reţinut în timp ce încărca prada
Hoţul a fost reţinut în timp ce încărca prada

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii constănţeni astăzi după ce a fost prins în timp ce încărca într-un TIR peste 12 tone de fier vechi. Poliţiştii au descoperit că  fierul provenea din sistemul de irgaţii Petroşani.

Anchetatorii spun că paguba este cu atât mai mare cu cât sistemul de irigaţii era funcţional. Banda de hoţi, formată din şase indivizi, s-au dus la petroşani, pe câmp, au degropat conducta de irigaţii, au pătruns în interior şi au început să decupeze fierul. Au încărcat bucăţile rezultate într-o remorcă cu tractor şi au cărat totul până la nişte grajduri din zona Cobadin.

Fierul rezultat a fost atât de mult încât au fost nevoiţi să facă trei drumuri ca să poată căra tot. Poliţiştii au intrat pe fir în momentul în care unul dintre făptaşi, Daniel Dogaru (34 de ani) încărca fierul într-un TIR ca să îl transporte la un centru de colectare.

În total este vorba de peste 12 tone de fier la care se adaugă şi paguba cauzată prin distrugerea sistemului de irigaţii. La această oră poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi cinci bărbaţi care au contribuit la furt.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite