Constanţa: Hoţi luaţi la ţintă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Năvodari au făcut uz de armă pentru a reţine nişte hoţi care furaseră motorul unei bărci. Oamenii legii au tras de nu mai puţin de 11 ori cu armamentul din dotare.

Oamenii legii au susprins banda, compusă din patru tineri, în noaptea de luni spre marţi în jurul orei 1.00.  Hoţii tocmai transportau un motor de barcă furat de la o barcă situată pe strada Plopilor din Năvodari. La vederea poliţiştilor indivizii au luat-o la goană. Poliţiştii au scos armele. Doi dintre ei s-au predat însă ceilalţi doi au continuat să alerge.

Oamenii legii au pornit în urmărirea unuia dintre ei care se urcase într-o autoutilitară, marca Dacia. Poliţiştii au făcut din nou uz de armă însă şoferul nu a oprit. După aproximativ 300 de metri autoturismul a fost blocat la intersecţia străzii Plopilor cu strada Constanţei. Şoferul a încercat să treacă pe lângă maşina de Poliţie însă nu a calculat bine manevra şi a intrat într-o bordură. Şoferul a fost scos cu forţa din maşină. El a fost identificat drept Marius Matei (25 de ani) din comuna Faraoanele, judeţul Vrancea. Ceilalţi doi suspecţi reţinuţi au fost identificaţi drept Marian Radu (30 de ani) şi Gheorghe Adrian Gurgui  (23 de ani), ambii din satul Nuntaşi, judeţul Constanţa. Prejudiciul, în valoare de 1500 euro, a fost recuperat de către poliţişti.
 
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii îl caută şi pe cel de-al patrulea participant la furt.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite