Constanţa: HCM Constanţa - Veszprem: meci pentru Marian Cozma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constănţenii vor avea un meci greu
Constănţenii vor avea un meci greu

Handbal Club Municipal Constanţa va întâlni MKB Veszprem în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. Echipele au ceva în comun: pe Marian Cozma.

Directorul executiv al HCM Constanţa, Nurhan Ali, a declarat că în momentul în care a aflat că „sorţii au hărăzit un meci cu Veszprem, am fost mulţumiţi că era vorba despre un adversar cu care HCM se poate «lua la trânt㻓.

„Toţi vom juca pentru Marian Cozma şi vom demonstra că şi în România sunt echipe bune. Chiar dacă Marian nu a jucat la noi, ne-a fost un bun prieten“, a mai spus Ali Nurhan. Managerul are încredere în băieţii săi că vor da tot ce au mai bun.

„Când ajungi la un aşa nivel, nu ne mai permitem să ne plângem că suntem obosiţi. Aşa se întâmplă atunci când eşti prins în mai multe obiective“, a spus Nurhan, făcând referire la lupta HCM, atât pentru campionatul intern, cât şi pentru Liga Campionilor.

Jucători încrezători

La fel de încrezători în şansa lor sunt şi jucătorii. Accidentat, Alexander Adzic a urmărit meciul de joi seara cu Pandurii Târgu Jiu de pe margine.

Victoria colegilor săi l-a încurajat. El a declarat că meciul cu Veszprem va fi jucat cu sufletul, dar că nu vor uita de obiectivul lor principal: Liga Campionilor. „Suntem refăcuţi şi putem juca fără probleme“, a spus Adzic.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară Constanţa!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite