Constanța: Greva profesorilor nu va afecta examenul de bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivelul județului Constanța, 85 de profesori nu participă la proba de competențe digitale a examenului de bacalaureat programată mâine, în zi de grevă generală; însă, aceștia au fost înlocuiți cu alte cadre didactice care nu au aderat la prostest, astfel încât examenul să se desfășoare în bune condiții.

„85 de cadre didactice angajate pe post de asistenți în cadrul probei D de competențe digitale a examenului de bacalaureat și-au exprimat intenția de a adera la greva generală de joi, 22 aprilie. Pentru buna desfășurare a examenului în cele 51 centre de examinare, profesorii au fost înlocuiți cu alte cadre didactice. Elevii programați pentru a susține mâine proba pe calculator se vor prezenta conform planificării, și anume la ora 13, în laboratoarele de informatică ale liceelor“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Cristina Ivan. 

În județul Constanța, până la această oră, 85% dintre cadrele didactice din grădinițe, școli și licee și-au exprimat opțiunea de a adera la greva generală de mâine.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite