Ghinion de cerşetor - a fost lovit de fiul unui executor judecătoresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vina pentru producerea accidentului rutier îi aparţine bătrânului de 75 de ani care se deplasa pe stradă într-un cărucior cu rotile improvizat.

Accidentul s-a produs ieri, la intersecţia străzilor Sarmisegetuza şi Miron Costin. Marius Volintiru (24 de ani) se afla la volanul unui autoturism marca Kia, înmatriculat CT 08 WOL.

Tânărul venea dinspre strada Mihai Vitezu spre Bulvardul Tomis şi a virat stânga pe strada Miron Costin. Când a efectuat manevra, şoferul l-a accidentat pe Ilie Pătraşcu (75 de ani). Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa spun că victima se deplasa cu un scaun cu rotile. Când a fost accidentat, bătrânul se afla pe partea carosabilă. O ambulanţă l-a transportat la spital pe bărbatul accidentat.

„Nu contează cine a fost sau nu la volan, important e că toată lumea e teafără. Şoferul a scos maşina din garaj, avea mai puţin de 20 de kilometri la oră când l-a lovit pe bătrânul în scaun cu rotile“, a declarat executorul judecătoresc Ştefan Volintiru, evitând să confirme că tânărul şofer este fiul său.

El a spus că ştie cazul bătrânului care obişnuieşte să cerşească în zona magazinului Tomis.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite