Constanţa: Şi-a ucis unchiul „nenăscut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gelozia şi alcoolul i-au luat minţile unui tânăr de 16 ani. El şi-a înjunghiat mortal unchiul în vârstă de 23 de ani. Autorităţile sunt nevoite să elibereze un certificat de naştere şi unul de deces pentru victima care nu are niciun fel de acte de identitate.

Update: Agresorul este Samir Mustafa (16 ani) iar victima se numea Asan Selim (23 de ani) , unchiul său. Amândoi băuseră înainte să se încaiere.
Mustafa este domiciliat în localitatea constănţeană Castelu şi locuieşte fără forme legale în zona Haltei Traian a municipiului Constanţa, într-o locuinţă improvizată. Poliţiştii şi procurorii au avut mari probleme în a-i atribui o identitate victimei: Asan Selim a fost „botezat“ pe baza declaraţiilor rudeor sale pentru că el nu era înregistrat nici măcar cu un certificat de naştere la Starea Civilă, deci, teoretic, nu exista. Tot pe baza celor spuse de rude Selim ar fi fost unchiul ucigaşului. Acum anchetatorii fac demersuri pentru a-l „naşte“ pe Selim, ca să poată continua ancheta.

În timpul audierilor Samir Mustafa şi-a recunoscut fapta şi le-a dat poliţiştilor arma crimei. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

Crima a fost comisă joi noaptea, la periferia Constanţei. Atât agresorul cât şi ucigaşul au băut şi s-au luat la ceartă din cauza unei femei. Anchetatorii spun că fata pentru care cei doi s-au luat la bătaie este minoră. În timpul altercaţiei Samir Mustafa a scos un cuţit şi l-a înfipt în adversarul său. Lovitura de cuţit i-a fost fatală tânărului care a  murit în drum spre spital.

Martorii care au văzut oribila scenă din cartierul Palas au sunat la 112 şi au anunţat autorităţile.
Criminalul a fost reţinut 24 de ore în baza unei ordonanţe de reţinere şi va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite