UPDATE Constanţa: Furtuna de aseară a făcut victime pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canalizări subdimensionate, care nu au mai făcut faţă precipitaţiilor şi au refulat inundând curţi şi subsoluri, şi vânt puternic care a făcut o victimă la Eforie. Cam aşa pot fi descrise efectele furtunii care s-a abătut aseară asupra judeţului Constanţa.

UPDATE Ora 8.45 Furtuna de aseară de pe litoral a smuls un copac în zona Casei de Cultură a Sindicatelor. Două maşini au fost avariate uşor, iar trotuarul şi o porţiune din şosea au fost blocate mai bine de trei ore.

image

Aseară, în urma ploilor, la dispeceratul SC RAJA SA Constanţa s-au primit 11 reclamaţii venite de la diferiţi abonaţi din municipiul Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Coiciu, zona Dacia şi  Faleză Nord. „Cele mai multe intervenţii au vizat deblocarea grătarelor pluviale stradale, din zonele amintite mai sus, de diverse mizerii şi resturi menajere, antrenate de apele pluviale“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Lovit în cap de un geam

Ceva mai gravă a fost situaţia unui turist din Eforie, care, alungat de pe faleză de furtună, a fost lovit în cap de o bucată de geam smulsă de vânt de pe o casă. Bărbatul a căzut ca secerat la pământ. La faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă şi l-a transportat pe turist la spital. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de revenire.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite