Constanţa: Furtuna a închis porturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viscolul provoacă probleme şi prin oraş
Viscolul provoacă probleme şi prin oraş

Şi manevrele fluviale au fost suspendate din cauza vântului care suflă în rafale şi îngreunează activitatea, iar riscul producerii de accidente de navigaţie este major.

Autorităţile portuare au fost suspendate astăzi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile în porturile Constanţa, dar şi Constanţa Sud fluvial, pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, precum şi Canalul şi Bara Sulina.

Vântul suflă în rafale, din nord-est, iar până la ameliorarea vremii, operaţiunilor rămân suspendate. Pe DN 39, între localitatea 23 August şi Mangalia s-au produs cel puţin patru tampornări, iar condiţiile de trafic sunt dintre cele mai dificile din cauza geţuşului produs pe şosea şi din declaraţiile şoferilor până acum nu a fost observat niciun utilaj de deszăpezire.

Măsuri pentru bolnavi

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat astăzi la Prefectura Constanţa şi a dispus activarea comitetelor locale de pe raza judeţului.

S-a luat decizia transportării pacienţilor dializaţi din zonele de risc şi internării la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa şi la căminul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite