Constanţa: Furt în plină stradă, sub ochii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Constanţa sunt cercetaţi de în stare de libertate de poliţişti, după ce au fost prinşi la furat. Suspecţii au fost urmăriţi de ghinon, întrucât fapta lor a fost văzută de către poliţiştii care patrulau în zonă.

Incidentul s-a produs în centrul Constanţei, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Miron Costin. Poliţiştii au observat o maşină ce le-a atras atenţia, după ce şoferul a frânat brusc, fără a avea un motiv bine întemeiat. În autoturism au intrat în mare grabă doi bărbaţi, unul dintre ei având o geantă în mână. Suspecţii au încercat să se facă nevăzuţi demarând în trombă, însă poliţiştii au pornit în urmărirea lor. După aproximativ un kilometru, maşina suspecţilor a fost blocată în trafic, iar cei trei ocupanţi ai autoturismului, Ialcin Ali (27 de ani), Ferdi Mustafa (27 de ani) şi Robert Mihai (20 de ani) au fost imobilizaţi de poliţişti şi jandarmi.

În interiorul maşinii care demarase în trombă, poliţiştii au descoperit o geantă în care se afla un laptop. După primele cercetări, s-a stabilit că geanta fusese furată dintr-un autoturism parcat pe strada IG Duca, iar în ea se afla un laptop a cărui valoare se ridică la 3.000 de lei .Bunul furat a fost recuperat şi înapoiat proprietarului.

Ali, Mustafa şi Mihai sunt cercetaţi de oamenii legii în stare de libertate, fiind acuzaţi de furt calificat.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite