Constanța: Furt din conductele de țiței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopții, jandarmii care asigură supravegherea şi intervenţia la conductele magistrale de ţiţei au descoperit un autotir marca Volvo cu un bazin metalic de circa 10 metri lungime, plin cu produs petrolier.

În ultimele 16 zile, acesta este al treilea caz depistat de militarii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa în zona conductelor de transport de produse petroliere.

Autovehiculul descoperit azi noapte se afla împotmolit pe un drum de pământ, în apropiere de şoseaua Cuza Vodă – Mihail Kogălniceanu, la aproximativ un kilometru distanţă de localitate şi circa doi kilometri de traseul conductelor magistrale de transport ţiţei ale S.C. Conpet S.A.

Autotirul abandonat nu avea numere de înmatriculare, iar remorca tractată este destinată transportului de deşeuri metalice. Jandarmii au descoperit sub un strat de şpan, de 20-30 de centimetri grosime, un bazin metalic de circa 10 metri lungime din care se scurgea ţiţeiului. Rezervorul artizanal conţine aproximativ 20 de metri cubi de produs petrolier.

Cercetările vor fi continuate de specialişti ai Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite