VIDEO Fratele lui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu alături de Bercea Mondial în timpul slujbei religioase
Mircea Băsescu alături de Bercea Mondial în timpul slujbei religioase

Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a botezat-o astazi pe nepoata controversatului afacerist Bercea Mondialu. Botezul a avut la loc la Catedrala Marinarilor, din cartierul constănțean Km 5, în apropierea locuinței nașului.

Chiar dacă au fost rezervați în declarații, cei doi au confirmat faptul că în această seara va avea loc și o petrecere, însă în familie. Slujba s-a desfasurat conform traditiei. Pentru Mircea Băsescu lucrurile au decurs perfect normal și fără emoții. În fața tuturor nasul s-a lepadat de satana și a crestinat-o pe Renata Doina, nepoata lui Bercea.

Fără număr la cristelniță

Și așa cum era de asteptat, Bercea nu s-a dezis nici de aceastaă dată. A aruncat în cristelnița de botez mai multe hârtii de 50 de lei. La finalul slujbei, care a durat mai puțin de o oră, nașul și bunicul micuței au ieșit din biserică.



Bercea Mondialu și Mircea Băsescu au declarat că s-au cunoscut acum o săptămână și i-a propus să îi boteze nepoata, iar el a acceptat. La sfâșit, participanții la slujbă s-au urcat în mașinile luxoase care îi așteptau și au plecat. Surse neoficiale spun că petrecerea ar urma să aibă loc la un restaurant din Eforie, însă familia nu a vrut să dea numele acestuia.

Constanța: Mircea Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial

Bercea, neam cu politica

Deși este cunoscut în toată țara ca fiind o persoană care face parte din cercurile interlope, Bercea Mondialu a pășit în biserică alături și de alte personalități de pe scena politică din România. Theodor Stolojan este nașul de botez al băiatului lui Bercea, iar Gabi Diaconu, fostul viceprimar al Slatinei, este și el nașul unuia dintre cei șapte copii ai Mondialului.

Anul trecut, Bercea Mondialu a fost numit în funcția de președinte al țiganilor, decizie care a stârnit multe reacții din partea comunităților de rromi. El mai este cunoscut ca fiind „regele banilor din Slatina“ și este unul dintre cei mai cunoscuți cămătari din Oltenia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite