Constanța: Fotbaliștii de la FC Farul învinși la Năvodari cu 0 - 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul Constanței s-a încheiat cu victoria gazdelor din Năvodari. După o săptămână de chin pentru fotbaliștii de la FC Farul, în care nu au avut apă rece la stadion și au și ratat câteva antrenamente, a urmat o înfrângere în deplasare. În urma unei partide destul de echilibrate, Farul a lăsat cele trei puncte năvodărenilor.

La stadionul „Orășenesc“ din Năvodari 400 de suporteri ai Farului s-au strâns de dimineață pentru a-și încuraja favoriții. La ora meciului în tribunele stadionului din localitate erau în jur de 2000 de spectatori, în mare parte din Năvodari.

Mai mulți suporteri decât pe Farul


„Atmosfera creeată atăzi de suporterii constănțeni a fost foarte frumoasă. Mă bucur foarte mult că au venit astăzi în număr mare pentru a ne susține“, a spus Ioan Sdrobiș, antrenor principal FC Farul Constanța.

Derby-ul orgoliilor avea să fie decis în minutul 61 când formația Săgeata Năvodari, a făcut ce-a de-a doua schimbare. Lucian Turcu i-a luat locul lui Andrei Broșteanu. Cinci minute mai târziu acesta avea să-l învingă pe Olteanu cu un șut de la 13 metri. Săgeata înscrie în urma unui corner de pe stânga, ajuns cu noroc la Turcu. Scor 1 - 0, care avea să rămână neschimbat până la fluierul de final al centralului Teo Crăciunescu.

„Cel mai greu meci“

„Am întâlnit un adversar foarte bine organizat, iar după părerea mea a fost cel mai greu meci pe care l-am susținut acasă, cu toate că l-am câștigat. A fost chiar mai greu decât partida cu Chiajna. Farul s-a închis foarte bine și și-a creat ocazii de gol. Ținând cont de alcătuirea echipei mă așteptam la o replică din partea Farului, dar cred că victoria este meritată“, a declarat Aurel Șunda, antrenorul Săgeata Năvodari.

„Astăzi am avut un cuvânt de spus în fața celei mai bune echipe, care dorește promovarea. A fost un meci antrenant, în care ambele echipe au dat maximul. Ocaziile de gol au curs la noi dar se vede lipsa unui marcator, iar Câmpeanu nu este în ziua lui bună. Am întâlnit o echipă bine construită, bine formată, bine pregătită din toate punctele de vedere“,a concluzionat Ioan Sdrobiș, antrenor principal FC Farul Constanța.

Săgeata Stejarul: Florin Olteanu, Gheorghe Gosa, Florin Popa, Ciprian Dinu, Alexandru Vlad, Andrei Boroștean, Adrian Olah, Marius Jianu, Sorin Chițu, Ovidiu Vezan, Valentin Apostol

Rezerve: Vlad Gordin,  Lucian Turcu, Vasile Sicu, Valentin Alexandru, Mircea Ghoerghe, Lucian Itu, Florin Bold 

FC Farul Constanța: Dan Zdranca - Costen Nițescu, Ion Barbu, Liviu Ștefan, Nicolae Buzea, Cosmin Pașcovici - Bogdan Rusu, Marius Lucan, Dragos Boboc - Adrian Câmpeanu 

Rezerve: Alexandru Rauță, Andrei Mutulescu, Adrian Hurdubei, Andrei Parfenie, Liviu Mihai, Mădălin Munteanu, Sergiu Scarlatescu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite