Constanţa: Fostul poliţist Claudiu Bucur a fost eliberat pentru bună purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucur a fost pus în libertate vineri
Bucur a fost pus în libertate vineri

Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberare condiţionată a fostului poliţist Claudiu Bucur, acesta fiind pus în libertate vineri seara.

Ofiţer în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi şi condamnat la un an şi zece luni de închisoare pentru luare de mită, Bucur ar fi trebuit să iasă din puşcărie abia în noiembrie anul acesta.

Claudiu Bucur a depus cererea de eliberare condiţionată în data de 27 ianuarie la Judecătoria Medgidia fiind înregistrată sub numărul 514/256/2010. Solicitatea a fost judecată iar vineri seara s-a dat sentinţa: propunerea a fost admisă, iar sentinţa trebuia pusă în executare în termen de 24 de ore.

Bucur a fost reţinut în flagrant delict în decembrie 2008 după ce a pretins, prin intermediul lui Dănuţ Mitiş, o cunoştinţă de-a sa, suma totală de 15.000 de euro. Banii i-au fost daţi de Ion Alexandru, patronul unei firme din Galaţi. În schimb Bucur trebuia să dea o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat un angajat al societăţii administrate de Alexandru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite