Constanţa: Băiatul pentru care s-a sinucis Alexandra după ce a văzut Avatar nu a fost la înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La înmormântare au participat câteva zeci de persoane
La înmormântare au participat câteva zeci de persoane

Alexandra Ioana Petrica a fost înmormântată în urmă cu o oră la Cimitirul Municipal Constanţa. La ceremonial au participat rude, prieteni, dar şi colegele de facultate ale tinerei decedate, care au venit cu un microbuz pus la dispoziţie de conducerea Universităţii de Ştiinţe Agricole din Cluj.

Mai citiţi:

Craiova: Profesoara sinucigaşă a fost condusă pe ultimul drum

De la funeralii a lipsit însă fostul prieten al fetei, din cauza căruia se presupune că ea s-a sinucis. Alături de părinţii Alexandrei a stat tot timpul actualul prieten al Alexandrei, un medic veterinar în vârstă de aproximativ 30 de ani, la cabinetul căruia fata făcea practică.

Colegele o aşteaptă la examenul de absolvire

Tânăra în vârstă de 24 de ani era studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj şi a fost găsită moartă miercuri seară în apartamentul său din Cluj, ea alegând să se spânzure de caloriferul din bucătărie. Prezente la înmormântare, colegele Alexandrei i-au adus un ultim omagiu, citind de faţă cu toată lumea câteva paragrafe pe care le-au scris special pentru cea care nu demult le-a fost alături. „Alexandra, te aşteptăm anul viitor la examenul de absolvire şi apoi la întâlnirea de zece ani, la cea de douăzeci de ani...“, au mai spus ele plângând.

La şapte ani, Alexandra citea poveşti SF

Cea mai afectată dintre toţi a fost cu siguranţă mama fetei, Maria Petrica, inspector şef adjunct la Relaţii de Muncă din Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa. Lacrimile nu au contenit să curgă nici măcar o secundă. Ea nu se putea despărţi de luminii ochilor ei, deşi groparii voiau să-şi încheie misiunea şi s-o îngroape. Ea şi-a amintit cum copila îi citea la vârsta de şapte ani poveşti Science Fiction. „Cu cine o să mai vorbesc eu acum? Ce o să mă fac fără tine?“, striga printre lacrimi Maria Petrica. Inspectorul s-a gândit în acele momente de tristeţe şi de animăluţele pe care Alexandra le cumpărase şi care acum au rămas fără stăpâna lor. 

Alexandra a fost înmormântată  în jurul orei 14.40, după care alaiul s-a îndreptat spre restaurantul Delfin unde s-a ţinut pomana creştinească.



Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite