Constanţa: Fost poliţist implicat în contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările găsite în maşina fostului poliţist au fost confiscate
Ţigările găsite în maşina fostului poliţist au fost confiscate

Un fost poliţist din Constanţa, Bogdan Manea, în vârstă de 28 de ani, a fost prins în timp ce transporta 22.959 de pachete de ţigări de contrabandă, în maşina pe care o conducea, joi seara, la intrarea în municipiul Roman.

Bărbatul a fost depistat în cadrul unei acţiuni organizată de lucrătorii Poliţiei municipiului Roman, Serviciului Investigare a Fraudelor şi inspectori vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Neamţ, care, la pont, au blocat intrarea în Roman.

Ţigările, timbrate în Ucraina şi Rusia, au fost confiscate, împreună cu cele trei autoturisme, iar şoferii, toşi trei din Constanţa, s-au ales cu dosar penal pentru evaziune fiscală şi cu câte o amendă de 20.000 de lei fiecare.

Bogdan Manea a fost agent principal la Secţia 5 Constanţa, până în ianuarie 2008, când şi-a dat demisia, după ce a fost depistat cu 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă în maşina sa. Anterior, fusese cercetat de colegii săi pentru violare de domiciliu, după ce a devastat locuinţa unei foste prietene.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite