Constanţa: Fondurile de investiţii, interesate să cumpere mall-ul din parcul Tăbăcăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzarea City Park Mall din Constanţa a fost anunţată într-o revistă de profil încă din luna octombrie 2009.

City Park a fost scos la vânzare de firma deţinătoare, Neocity Group, condusă de cunoscutul om de afacer Elan Schwartzenberg.

Reprezentanţii societăţii care a anunţat pe propria pagină de internet vânzarea mall-ului din Constanţa susţin că, în ciuda crizei financiare actuale, investiţia a atras atenţia asupra sa.

„City Park Mall din Constanţa este un proiect bun. Are o locaţie dominantă, un tenant mix foarte bun şi a fost printre puţinele mall-uri care au înregistrat un trafic foarte bun în acest an. Este normal să atragă atenţia investitorilor, drept urmare, da, suntem în discuţii cu mai multe fonduri de investiţii“, a declarat Andreea Păun, reprezentant Colliers Global Investment Proprieties.

Criza încă pune probleme

City Park Mall din Constanţa este rezultatul unei investiţii de aproape 80 de milioane de euro, firma deţinătoare solicitând pentru vânzarea lui 102 milione de dolari.Reprezentanţii Colliers Global Investment Proprieties se abţin de la a face publice negocierile cu fondurile de investiţii.

„Este foarte greu de estimat ce va fi în următorii ani atât din punct de vedere macroeconomic, cât şi strict referitor la sectorul imobiliar, iar fondurile de investiţii încearcă o analiză cât mai corectă a întregului context al investiţiei.

Atât proprietarii, cât şi cumpărătorii au un întreg raţionament în spatele unui preţ“, afirmă Andreea Păun.

Scos la vânzare de aproape două luni


Reprezentanţii Colliers Global Investment Proprieties susţin că un anunţ despre această proprietate a fost publicat în ultima ediţie a revistei Platinium Collection (versiune disponibilă şi pe site-ul www.colliersgist.com), apărută în luna octombrie, care adună oportunităţile de investiţie premium la nivel global.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite