Constanţa: Focuri de armă pentru oprirea unui şofer turc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au tras trei focuri de armă pentru a-l prinde pe şoferul care a refuzat să oprească pentru un control de rutină. Bărbatul consumase băuturi alcoolice şi avea autorizaţia de circulaţie expirată de mai bine de o lună.

Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 9.00, pe DN 38. Cetăţeanul turc Nasir N. (54 de ani) se îndrepta spre Negru Vodă, iar în dreptul localităţii Topraisar, bărbatul a fost semnalizat de un echipaj al Poliţiei Rutiere să tragă pe dreapta. „A fost somat să se oprească, iar poliţiştii au tras un foc de avertizare în plan vertical şi alte două în direcţia maşinii“, declară Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţan de Poliţie Constanţa.

Cercetările au arătat că bărbatul avea o autorizaţie de circulaţie provizorie, care expirase din 15 octombrie şi consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Conducătorul auto a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă şi i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite