Constanţa: Flavia Nisipeanu, recepţionera pasionată de fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra recepţioneră vrea să ajungă în toată lumea, însă locul ei preferat este Egipt, ţară unde i-ar plăcea să se stabilească.

Şi-a petrecut primii opt ani din viaţă în Deva, localitatea natală, a locuit o perioadă în Medgidia şi a urmat cursurile liceale în Mangalia. „Am fost studentă în Bucureşti, iar locul de muncă m-a purtat în Italia şi Spania“, povesteşte Flavia râzând.

Este pasionată de călătorii şi spune că-şi doreşte să ajungă în fiecare colţ de pe Pâmânt, însă ar prefera să petreacă cel puţin zece ani în Egipt. „Este locul meu preferat, nu cred că există altundeva în lume peisaje mai frumoase“, explică tânăra. Recent angajată la o unitate hotelieră, Flavia povesteşte că abia acum reuşeşte cu succes să aplice cunoştinţele acumulate în timpul anilor de studiu.

Tânăra intenţionează să-şi deschidă propria agenţie de turism, prin intermediul căreia să organizeze croaziere cu destinaţii dintre cele mai exotice. „Îmi doresc să acumulez îndeajuns de multă experienţă pentru a putea gestiona o agenţie proprie“, mărturiseşte ea. Flaviei îi place să se implice în activităţi cât mai diverse, astfel că în urmă cu  aproximativ patru ani a devenit voluntar al Crucii Roşii.

Baschet în fotoliu rulant

Pentru că vrea să ajute persoanele care au nevoie de sprijinul celor din jur, tânăra s-a înscris în asociaţia „Alături de Oameni“ din Medgidia. „Este o asociaţie a persoanelor cu dizabilităţi, însă oricine este bine-venit. Orice zâmbet şi mână de ajutor contează“, spune voluntarul.

Chiar dacă sportul nu este una dintre pasiunile sale, de aproximativ un an participa la antrenamentele de baschet în fotoliu rulant. „Întâlnirile au loc în Sala Sporturilor din Medgidia. Chiar şi persoanele fără handicap pot participa la antrenamente, activitatea fizică este bună pentru oricine“, explică Flavia. Ea crede că jocurile de baschet o menţin în formă.

Jurnal virtual

Când are timp liber, tânăra scrie pe blogul personal. „Prin intermediul paginii persoanele de internet mă exprim cel mai bine“, povesteşte Flavia, care mărturişeşte că foloseşte blogul ca pe un jurnal virtual.

Şi-a descoperit pasiunea pentru scris încă din timpul liceului, când compunea poezii. „În anii care au trecut de atunci, am renunţat să scriu poezii, însă nu se ştie când voi avea din nou inspiraţie“, spune ea zâmbind.

Citiţi mai multe în  !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite