Constanţa: Fetiţă de şapte ani lovită de un MAZ, pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila din Constanţa a fost accidentată azi-dimineaţă, în timp ce încerca să traverseze pe marcajul pietonal din zona Billa.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 7.40, în zona Billa. Teodora Gabriela (7 ani) a fost accidentată de MAZ-ul condus de Petru Străchinariu (57 de ani). Fetiţa a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Şoferul mijlocului de transport în comun a fost testat cu aparatul Dragner, iar poliţiştii au constatat că bărbatul nu băuse înainte de a se urca la volan.

La spital, din cauza unei frâne

Un alt accident rutier în care a fost implicat un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa s-a produs în jurul prânzului. O pasageră a MAZ-uluii a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce autobuzul în care se afla a frânat brusc.

De vină a fost şoferul unui autoturism marca Laguna, Constantin Ungureanu (42 de ani). „Conducătorul auto se deplasa pe strada Unirii, iar la intersecţia cu strada Zorelelor, nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun“, a explicat Cristina Vasile, reprezentantul Serviciului Rutier Constanţa.

Pentru a evita un accident, şoferul liniei de transport în comun 102 a frânat brusc, momenr în care pasagera Viorica Birău (72 de ani) s-a dezechilibrat şi a căzut. Bătrâna a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. o ambulanţă a transportat-o pe femeie la Spital, unde a răma sinternată sub supravegherea medicilor.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite