Constanţa: Fetiţă de patru ani dispărută fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a dispărut de ieri
Fetiţa a dispărut de ieri

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă: o fetiţă în vârstă de patru ani a dispărut, ieri după-amiază, din faţa locuinţei mătuşii sale, din Medgidia. Deşi au căutat-o toată noaptea cu un câine de urmă, micuţa este de negăsit.  

Ieri dimineaţă, Paulina Elena Vişan  a fost lăsată de mama sa în grija unei mătuşi. Femeia a lăsat-o să se joace în nisip în faţa porţii iar spre după-amiază, când a căutat-o să îi dea de mâncare, nu a mai găsit-o. Femeia a alertat Poliţia.

Poliţiştii au căutat-o peste tot şi au stat de vorbă cu toţi venicii familiei însă nimeni nu ştie ce s-a petrecut cu micuţa. Oamenii legii au adus aseară şi un câine de urmă. Câinele i-a condus către nişte anexe ale fostei fabrici IMUM Medgidia însă acolo a pierdut urma. Anchetatorii au spus că locul are foarte multe magazii şi beciuri şi fetiţa ar putea să fi căzut într-una dintre ele. Cercetările urmează să fie reluate şi astăzi.

Fetiţa are  1.10-1.20 m înălţime, greutate 12-15 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, nas drept, slăbuţă. La data dispariţiei purta un tricou cu mânecă scurtă, culoare roz, un pulover culoare roz, un pantalon lung culoare roz, papuci din plastic de culoare albastră, iar în jurul gâtului purta mărgele multicolore.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite