Constanţa: Fetelor, pe locuri, fiţi gata... reduceri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend a început sezonul oficial al reducerilor. Magazinele mari din oraş au scăzut preţurile cu până la 70%.

Fie că este vorba despre hipermarketuri sau magazinele din mall-uri, reducerile sunt substanţiale. Evident, sunt „vânate“ produsele „de firmă“, ale căror preţuri înregistrează reduceri importante.

La magazinul Mango din City Park Mall, o rochie costă acum 95 de lei, în loc de 199 de lei, cât era înainte de perioada reducerilor. Tot aici o pereche de pantaloni costă 89.9 lei de la 189 lei, iar un pulover a ajuns să poată fi cumpărat şi cu 93.9 lei, de la 245 lei.

Un alt magazin care practică reduceri semnificative este şi Wenice, care oferă 40% discount pentru orice model de geacă, cizme şi ghete pentru copii. Alte produse sunt mai ieftine cu 20%.

La House of Art, reducerile sunt de până la 70%. Astfel, zeci de modele de cizme şi ghete nu depăşesc preţul de 79.9 lei, iar pantofii din piele naturală costă 99.9 lei.

Şi la Debenhams afişele anunţă soldări de 50% din preţul afişat la toate produsele. La Zara preţurile au scăzut până la jumătate, iar la Stradivarius sunt afişate reduceri de până la 50%. O pereche de blugi poate fi cumpărată şi cu 59 de lei, iar o fustă costă 45 de lei.

Concurenţa reducerilor


Musette, Effetto, House of Art, Fox, Il Passo, Nine West, Columbia sunt doar câteva din magazinele care practică reduceri substanţiale.

„Noi avem reduceri de până la 50%, la toate produsele de sezon: cizme, ghete, patofi şi genţi de damă. Este o perioadă în care cumpărătorii devin mai receptivi pentru că pot economisi mai mult“, a declarat Andreea Weber, reprezentant al magazinului Effeto. Şi magazinele din Centrul Comercial Tom au reduceri substanţiale.

La Promod, puteţi cumpăra o pereche de pantaloni cu 50 de lei, iar o bluză costă 30 de lei.  La Leonardo, unele produse sunt mai ieftine cu 50%, la fel şi în magazinul La Femme.

Goana după reduceri

În weekend, magazinele din oraş au fost foarte aglomerate. Constănţenii au ieşit la cumpărături pentru a profita de ofertele de sezon.

„E perioada în care îmi cumpăr cele mai multe haine, pentru că preţurile sunt mici. Mi-am cumpărat mai mult haine clasice, ce nu se vor demoda nici sezonul următor“, a declarat Maria Marin (32 de ani). „De obicei, aştept perioada soldărilor. Am văzut blugi cu 59 şi chiar cu 39 de lei“, spune şi  Constantin Pop.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite