Constanţa: Festivalul Petre Ispirescu se apropie de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii şi-au dat silinţa să-şi demonstreze talentele
Copiii şi-au dat silinţa să-şi demonstreze talentele

Prima ediţie a Festivalului Judeţean Petre Ispirescu adebutat la Constanţa cu emoţii foarte mari, în special pentru copiii din mediul rural.

Deşi au fost în permanenţă sub atenta îndrumare a profesorilor, micii actori şi-au demonstrat talentul şi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de colegi şi părinţi.

În cea de-a doua zi, elevii au interpretat scenete din basmele scrise de celebrul scriitor, dar şi din alte opere ale literaturii române. Emoţii au avut toţi cei aflaţi în sală: copii, colegi, părinţi.

Juriul a apreciat efortul micuţilor mai ales că şi-au dat silinţa şi au învăţat cu sârguinţă replicile. „Copii din Constanţa au fost mai buni decât copii din mediul rural. A fost un festival bun. Sperăm că şi la anul vom avea la fel de mulţi particanţi, dacă nu mai mulţi“, a declarat Tiberiu Roşu, membru al juriului.

Organizatorii festivalului îşi doresc foarte mult ca acest eveniment să devină o tradiţie la Constanţa şi se decalră mulţumiţi de evoluţia copiilor. Festivalul se va încheia sâmbătă cu decernarea premiilor.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite