Constanța: FC Farul nu şi-a plătit cazarea la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lotul echipei constănţene de fotbal s-a cazat în două rânduri la hotelul Select de trei stele.
Lotul echipei constănţene de fotbal s-a cazat în două rânduri la hotelul Select de trei stele.

Patronul unui hotel din Tulcea cere sancţionarea inclusiv pe linie sportivă a clubului Farul Constanţa, după ce conducerea acestuia nu a achitat nota de plată pentru masa şi cazarea echipei.

Lotul echipei constănţene de fotbal s-a cazat în două rânduri la hotelul Select de trei stele din centrul Tulcei: pe 9 septembrie 2009, când s-a disputat meciul cu Petrolul, şi pe 16 septembrie, la meciul disputat cu Stejarul, deoarece stadionul din Constanţa era suspendat.

La hotelul din Tulcea au fost cazate 28 de persoane. Clubul marinarilor a închiriat în acest sens 4 camere single şi 12 camere duble. „Am văzut că au fost în cantonamente prin Turcia, şi nu plătesc cazarea la Tulcea“, a declarat proprietarul hotelului, Select, Aurel Cacencu.

„De o lună, domnul Nedelcu, patron, preşedinte, ce este el, nu ne mai răspunde la telefon. Au să ne plătească cam 7.700 de lei, cu penalităţi ar sări deja de 10.000 de lei, tocmai din septembrie până acum, a trecut jumătate de an şi nimic“, a mai spus el. 

Va sesiza Federaţia

Proprietarul hotelului care a fost păgubit nu vrea să renunţe cu una cu două şi spune că va sesiza şi Federaţia de Fotbal. „O să cer să nu le programeze meciurile până când nu îşi plătesc datoriile“, a adăugat el.

Citiți mai multe în   !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite