Constanţa: FC Farul, în faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal de la malul mării, unde a debutat Gheorghe Hagi, a rămas în această lună fără căldură şi apă potabilă pentru o datorie de 60.000 de lei.

Directorul clubului spune că s-a gândit să foreze un puţ, care să le asigure necesarul de apă.

„Aveau o datorie de 60.348,29 lei. Noi le-am trimis preaviz în luna noiembrie, însă pe data de 14 decembrie i-am debranşat“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei de apă.

„Este vorba de un punct termic care se află în exploatarea celor de la club. Cum îl exploatează aşa îl au“, a spus Gheorghe Enache, directorul RADET Constanţa.

Sezonul fotbalistic s-a încheiat şi fotbaliştii echipei de la malul mării nu sunt afectaţi de lipsa utilităţilor.

Fac duş la rugby

Singurii care au de suferit sunt elevii de la Liceul Sportiv din Constanţa, care se antrenează în sălile de la FC Farul Constanţa.

Micii sportivi nu pot folosi nici toaletele şi nici duşurile. „Noi mergem la cei de la rugby să facem duş şi să folosim toaletele“, au spus copiii.

Puţul, singura soluţie

Sevastian Iovănescu, directorul FC Farul, spune că nu s-au mai plătit utilităţile din vară. „După ce clubul a fost vândut de Gheorghe Bosînceanu, s-au montat şi apometre şi de atunci nu s-au plătit facturile“, spune Iovănescu.

„Noi am vorbit cu o firmă şi vrem să facem un puţ ca să nu mai fim nevoiţi să plătim facturi. Apoi vom face şi o centrală. Avem aprobarea Direcţiei Judeţene de Sport“, a spus Iovănescu.

„Farul a dat faliment. Am înţeles că are datorii la utilităţi de 60 de milioane de lei“, a precizat Elena Frâncu, directorul Direcţiei Judeţene de Sport Constanţa. „Pentru că noi ne desfăşurăm activitatea la club, am cerut ajutorul celor de la rugby“, spune ea.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite