Constanţa: FOTO Expoziţie de cărucioare şi biberoane, la Baby Boom Show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărucioare şi scaune auto pentru copii, biberoane şi suzete pentru bebeluşi, precum şi trusouri şi articole de îmbrăcăminte, pe toate le găsiţi la Baby Boom Show, la Pavilionul Expoziţional.

Evenimentul de la Pavilionul Expoziţional dedicat părinţilor şi copiilor nu este numai un târg cu vânzare: în timp ce copiii se joacă în spaţiile special amenajate pentru ei sau participă la spectacolul dat de alţi prichindei, părinţii pot merge la cumpărături.

image

Suportul de cap al scaunului auto se modifică după înălţimea copilului

„Copiii au posibilitatea să-şi consume energia în spaţiile de joacă sau să se picteze pe faţă. Pentru părinţi am adus cei mai importanţi producători, importatori şi distribuitori de produse pentru copii între zero şi cinci ani", a spus Laura dumitru, director Baby Boom.

Preţuri rezonabile

De cum intri în clădire, auzi vocile zglobii ale celor mici, care trag de jucărele expuse la standuri. Părinţii admiră fiecare articol de la târg şi apreciază că preţurile şi ofertele sunt rezonabile.

image

Copiii pot participa la spectacole, la scena Baby Boom

„Aşteptăm să se nască Francesca Maria şi căutăm un pătuţ pentru ea", spune Elena Peiu.

Mihaela şi Cosmin Nicolescu caută articole de îmbrăcăminte pentru George, de şase luni. „Preţurile sunt chiar mai bune decât în oraş", spune Mihaela.

image

Mihaiela Nicolescu îi caută lui George (şase luni) articole de îmbrăcăminte

Părinţii găsesc la târg tot ce au nevoie. În plus, ei se pot afla cum pot depozita celule stem la banca de celule din ţară.

„Le oferim posibilitatea gravidelor să afle ce înseamnă domeniul celulelor stem. În plus, noi suntem singura bancă din România care stochează în două recipiente celule stem şi la care se poate apela separat", a spus Cristian Lăcraru, director de comunicare Biogenis.

Târgul pentru părinţi şi copii râmâne deschis până mâine după-amiaza, la ora 16.00. Taxa de acces la târg costă 5 lei.

Preţuri la articolele pentru copii

1. biberon 35 de lei
2. suzetă 20 de lei
3. rochiţă de ocazie 115 lei
4. botoşei 45 de lei
5. cărucior 500 de lei
6. scaun auto 1.300 de lei
7. balansoar 400 de lei
8. cizmuliţe 130 de lei
9. trusou nou-născut 150 de lei
10. pat muzical 600 de lei

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite