Constanţa: Explorează munţii şi lumea adâncurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când i se face dor de mare, Şerban Ionescu (35 de ani) devine călător în lumea apelor. Când vrea să trăiască la limită, face escalade alpine. Este o mică parte din viaţa economistului Şerban Ionescu, care a ales să trăiască altfel.

Pe Şerban cu greu îl convingi să-ţi împărtăşească din hobby-urile sale, însă atunci când începe, nu se mai opreşte. L-am întrerupt de la un training cu lotul de tineret al naţionalei de fotbal la Cheile Dobrogei, într-o zi de vară, pentru a ne demonstra până unde merge cu pasiunile sale şi pentru a-i admira curajul.

Şi-a adunat imediat forţele, şi-a pus echipamentul de protecţie şi a început să se caţere pe o stâncă abruptă. Pentru el nu există teamă, ci doar concentrare şi multă atenţie. „Există o temere când urci, că nu poţi merge mai departe. Dar îţi aduni forţele şi continui. După ce te-ai dat jos de pe stâncă simţi nevoia să urci din nou“, mărturiseşte Şerban Ionescu.

Căţărătorul face alpinism de mai bine de 10 ani. Îmbină utilul cu plăcutul, iar când nu escaladează sau face scuba diving în adâncul Mării Negre, organizează cursuri de iniţiere pentru temerarii amatori de senzaţii tari la Cheile Dobrogei.

Citeşte despre păţaniile economistului în  de săptămâna aceasta!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite