Constanţa: Ce se mai întâmplă la secţiile de votare din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima raportare privind prezenţa la vot în judeţul Constanţa a fost făcută de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ) la ora 10.00. La acea oră, judeţul nostru se clasa pe locul 7 la nivel naţional privind votul pentru prezidenţiale şi pe locul 9 privind votul pentru referendum.

Dincolo de prezenţa bună la procesul de votare, în judeţ au mai fost înregistrate o serie de evenimente, care au alertat BEJ Constanţa. La Năvodari, la secţiile nr. 318 şi 323 au existat sesizări cu privire la faptul că preşedinţii de secţii au luat aseară acasă ştampilele de vot. Pentru secţia 318, sesizarea nu s-a confirmat. În schimb, pentru secţia 323 s-a confirmat, preşedintele secţiei primind o amendă contravenţională.

O altă ilegalitate a fost constatată şi la secţia de votare nr. 132 din Constanţa, unde o persoană şi-a făcut poză în timp ce vota, în cabină. membrii comisiei au solicitat ajutorul Poliţiei, persoana în cauză fiind amendată.

Secţia 41 din Constanţa a reclamat lipsa unor buletine de vot. În urma unei anchete, s-a constatat că alte secţii de votare aveau în surplus acele buletine de vot. „Toate situaţiile au fost remediate fără ca procesul de vot să fie afectat“, a declarat preşedintele BEJ COnstanţa, Mihaela Mocanu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite