Echipa tulceană Săgeata Stejaru a obţinut stadionul Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dispută pentru Stadionul Farul
Dispută pentru Stadionul Farul

În cazul în care echipa din judeţul Tulcea va promova în prima ligă va juca pe stadionul Farul, după cum susţine conducerea celor din Stejaru.

Directorul executiv al Săgeţii Stejaru, Mihai Terzi, a depus dosarul în vederea licenţierii clubului pentru Liga I, iar stadionul ales pentru disputarea meciurilor pe teren propriu, în cazul promovării, este Farul Constanţa.

„Am obţinut acordul pentru închirierea stadionului Farul de la ministerul care îl are în patrimoniu şi, dacă vom promova în Liga I, ne vom disputa meciurile de pe teren propriu la Constanţa“, a declarat Mihai Terzi.

Cum pe stadionul Farul îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu şi FC Farul Constanţa, directorul executiv al Săgeţii Stejaru nu vede niciun impediment să împartă stadionul cu echipa constănţeană, fiind puţin probabil ca cele două echipe să joace în aceeaşi ligă din următorul sezon.

Anunţul vine după ce Vicenţiu Iorgulescu, managerul Farului, a declarat că pe stadionul din Constanţa nu va juca altcineva în afară de echipa Farul. În momentul de faţă, echipa din Stejaru se clasează pe locul trei în prima seria e Ligii a doua, la doar 3 puncte de primul loc promovabil.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite