Constanţa: Două trenuri îşi modifică programul spre litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători anunţă modificări temporare în circulaţia unor trenuri, de astăzi şi până pe 25 iunie, ca urmare a unor lucrări de reabilitare la Pasajul Rutier Denivelat Basarab.

Vor fi afectate trenurile Rapid 989 Bucureşti Nord - Mangalia din zilele de 23, 24 şi 25 iunie şi Rapidul 13989/-2, cu plecare din staţia Chitila la ora 1.31 şi cu opriri în staţiile: Bucureşti Băneasa, Feteşti, Constanţa, staţiunile de pe litoral, Mangalia.

În staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa, călătorii vor fi preluaţi cu autobuze.

„Călătorii care şi-au luat bilet la trenul Rapid 989 Bucureşti Nord - Mangalia trebuie să se prezinte în staţia Bucureşti Nord la Biroul de informaţii (vizavi de panourile de afişare cu sosiri / plecări trenuri) până la ora 1.45 (ora de plecare a trenului înscrisă pe bilet) pentru a fi conduşi de un reprezentant CFR la autobuzul care îi va transporta pe relaţia Bucureşti Nord - Bucureşti Băneasa. În staţia Bucureşti Băneasa călătorii se vor îmbarca în trenul Rapid 13989/-2 care circulă până la Mangalia (sososire la ora 7.39)", informează Simona Roşca, purtător de cuvânt CFR Călători Constanţa.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite