Constanţa: Doi medici ai Spitalului de Urgenţă au decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă se află în doliu după ce medicii Bogdan Eugeniu şi Silviu Pribeagu au decedat.

Medicul internist Bogdan Eugeniu (58 de ani) şi chirurgul Silviu Pribeagu au decedat la interval de şase zile unul de altul. Primul a murit în cursul zilei de vineri, 14 mai, la Policlinica cu Plată.

„Am împărţit 13 ani de cabinet cu el“, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Florian Stoian. El a mai spus că medicul Bogdan Eugeniu a lucrat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă peste 30 de ani, iar în ziua decesului se dusese în policlinică să-şi consulte bolnavii.

„A fost un mare iubitor de istorie, sculptură. A lăsat în urma sa doi copii. Fata chiar trebuie să se căsătorească în luna octombrie, doar că el nu va mai fi de faţă“, a completat dr. Stoian.

Cel de-al doilea cadru medical care a decedat, dr. Silviu Pribeagu (51 de ani), a decedat aseară. Chirurgul a ieşit dintr-o operaţie pentru că se simţea rău, apoi mai târziu a mers până în policlinică unde şi-a văzut pacienţii.

Peste alte câteva ore a plecat acasă, unde a şi murit. Silviu Pribeagu era angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa din anul 1990.

Trupul neînsufleţit al medicului se află în momentul de faţă la Casa Albastră.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite