Constanţa: Trei drogaţi din Constanţa au fost găsiţi rătăcind prin Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei tineri sunt cercetaţi de Poliţia Cumpăna
Cei trei tineri sunt cercetaţi de Poliţia Cumpăna

Trei tineri din Constanţa au fost găsiți, în această dimineață, rătăcind cu maşina pe străzile din localitatea Cumpăna. Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti şi trimişi la spital pentru a li se preleva probe de sânge.

Nicolae Ianoş, de 20 de ani, Eduard Ionescu, de 21 de ani şi Liviu Alupoaie, de 23 de ani, sergent la o unitate militară din Mangalia, toţi din Constanţa, au ajuns pe mâna oamenilor legii pentru consum de substanţe psihotrope şi alcool. Cei trei rătăceau cu maşina, un Cielo înmatriculat CT 26 NKY, prin localitatea Cumpăna. Au fost reţinuţi în trafic de către poliţişti şi conduşi la sediu pentru cercetări. oamenii legii au mai găsit în maşina celor trei şi trei pliculeţe: două cu prafuri albe şi unul cu tutun tocat. Doar un singur pliculeţ cu praf alb nu era început, din celelalte fiind consumate.

Şeful Postului de Poliţie Cumpăna, Gheorghe Caraivan, spune că tinerii nu aveau nici cea mai vagă idee unde se aflau şi nici cum au ajuns acolo. „I-am dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi urină“, a declarat Caraivan. Dacă se dovedeşte că au consumat substanţe interzise, cei doi se vor alege cu dosar penal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite