UPDATE Constanţa: Doi copii bătuţi crunt în timp ce strângeau fier vechi de pe câmp. Agresorul are 14 ani.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia ajunşi de la şcoală, cei doi băieţi din Bărăganu, judeţul Constanţa, au plecat pe câmpul de lângă localitate pentru a strânge fier vechi. În locul celor câteva bucăţi de metal, copiii au fost bătuţi fără milă.

UPDATE Agresorul se numeşte Ionel, are 14 ani şi este vecin cu victimele sale. Băiatul a avut probleme şcolare şi a rămas repetent de trei ori, astfel că el este înmatriculat în clasa a V-a. Dascălii copilul se plâng de elev, despre care spun că absentează de la orele de curs, iar când ajunge la şcoală obişnuieşte să îşi deranjeze colegii. În momentul în care i-a lovit fără milă pe vecinii săi, Ionel se afla în timpul programului şcoalar.

UPDATE
Doar unul dintre cei doi copii băieţi a ajuns la spital. Chiar dacă a fost şi el bătut crunt, celalălat copil a rămas acasă. Tatăl său a dat o declaraţie pe propria răspundere că îşi ţine copilul acasă, pentru că nu are bani.

Liviu şi Petre au încercat să facă rost de câţiva lei pe care îi obţin din fierul vechi găsit pe câmp. Ieri după-amiază, truda celor doi copiii săraci s-a sfârşit crunt: băieţii au fost bătuţi fără milă de un alt copil din sat. Poliţiştii spun că micuţii sunt traumatizaţi şi abia pot vorbi despre clipele de groază prin care au trecut pe câmp.

Vom reveni cu detalii!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite