Constanţa: Doi bărbaţi au fost prinşi cu plase monofilament, pe malul lacului Siutghiol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au găsit asupra celor doi 65 de kilograme de peşte
Oamenii legii au găsit asupra celor doi 65 de kilograme de peşte

Doi bărbaţi din Constanţa s-au ales cu dosar penal pentru braconaj. Aceştia au fost prinşi în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce braconau la copcă, cu plase monofilament, pe apele lacului Siutghiol.

Bărbaţii au fost depistaţi de agenţii societăţii de pază care supraveghează zona lacului chiar în timp ce încercau să scoată plasele din apă. Suspecţii s-au apărat şi au spus că se aflau din întâmplare pe malul apei.

În plasele braconierilor au fost găsite trei exemplare de crap, de 15 kilograme fiecare, şi aproape 20 de kilograme de caras. Bărbaţii nu au recunoscut că peştele le aparţine şi au spus oamenilor legii că sunt victimele unei înscenări.

Agentul piscicol al firmei care asigură exploatarea lacului a solicitat intervenţia unui echipaj de la Poliţia Mamaia, dar şi Poliţiei de Frontieră. Potrivit autorităţilor, braconierii se folosesc din plin de faptul că lacul este îngheţat şi pescuiesc cât de mult pot.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră, acolo unde li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de braconaj.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite