Constanţa: Distracţie pe gheaţă la temperaturi de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două patinoare au fost deschise, în ciuda temperaturilor ridicate. Cei mai fideli clienţi sunt copii.

Cele două patinoare - de la  Arenele Tomis şi de la Palatul Copiilor - sunt deschise zilnic. Biletul de intrare costă 5 lei pentru vizitator. Tichetul poate fi folosit pentru a cumpăra băuturi de la barul din incinta patinoarului.

Intrarea pe gheaţă costă 15 lei, iar închirierea patinelor - 10 lei. Vinerea, duminica şi în zilele de sărbătoare, intrarea costă 20 de lei. Când sunt organizate seri studenţeşti, cei care vin la ora 22.00 pot rămâne să patineze toată noaptea.


Cursuri pentru începători


Programul zilnic al patinoarelor este structurat pe şase serii între orele 10.00 - 11.30, 12.30 - 14.00, 15.00 - 16.30, 17.30 - 19.00, 20.00 - 21.30, 22.30 - 24.00.  Începând de duminică, Arenele Tomis organizează cursuri de patinaj pentru începători la Palatul Copiilor.  Cursul include opt intrări, plus un curs de opt ore şi costă 200 de lei. Abonamentul pentru o lună costă 300 de lei.

Cei mai fideli clienţi ai celor două patinoare sunt copiii. „Seara este cel mai aglomerat, vin aproximativ 50 - 100 de persoane să se distreze pe gheaţă“, spune Marius Ionică, reprezentant al patinoarului.

Micuţii care vin să se distreze pe gheaţă sunt deja experimentaţi în ceea ce priveşte patinajul. Cristina Paşca are 9 ani şi a venit pentru prima oară la patinoar acum doi ani. „Eu ştiu să merg pe role de mică, de când avem doi ani şi ceva, aşa că nu mi-a fost teamă pe gheaţă. Îmi place foarte mult“, spune fetiţa.

Cristian Badiu faceînot la Palatul Copiilor. După fiecare antrenament urmează spectacolul pe gheţă: piruete, întreceri, distracţie alături de ceilalţi copii supravegheţi îndeaproape de părinţi.

Claudiu Cristea patinează de trei ani. „Aş sta în permanenţă la patinoar, mai ales că locuiesc aici, aproape. Oricum, vin după ce-mi fac temele“, spune băiatul în vârstă de 9 ani.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite