Constanţa: Distracţie în club pe muzică de saxofon şi trompetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţia a fost din plin în cluburile din oraş
Distracţia a fost din plin în cluburile din oraş

Împătimiţii cluburilor s-au distrat pe muzica mixata de DJ, dar şi pe ritmurile de saxofon şi trompeta ale băieţilor de la Cosax and White Trumpet.

Ritmuri atipice au rasunat aseara dintr-unul dintre cele mai frecventate cluburi din Constanţa. Trupa Cosax and White Trumpet le-a oferit tinerilor un show incendiar, mai rar intâlnit în rândul cluberilor.

Atmosfera din club a fost încinsă de animatoare, iar pe la miezul noptii, pe scenă au urcat băieţii de la Cosax and White Trumpet. Aflaţi pentru prima dată pe o scenă din Constanta, artiştii au dat un alt sens muzicii de club. Săptămâna viitoare, în acelaşi club, tinerii dornici de distracţie vor avea parte de un concert al celor de Paraziţii.

Petreceri pe alt gen de muzică

Mare petrecere, mare pentru tinerii de origine aromână din judeţul Constanţa la sfârşit de săptămână. Fie că a fost vorba de trupa Pindu sau de Makidonia, tinerii s-au simţit foarte bine şi au dansat pe ritmurile muzicii lor tradiţionale.

Seratele se ţin în ultima vineri din fiecare lună, de mai bine de 10 ani, iar tinerii nu se lasă aşteptaţi. Pentru 2010, formaţia Pindu pregăteşte un nou album în colaborare cu vestita cântăreaţa de muzică populară, Cornelia Rednic.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite