Constanţa: Discurs public în limba engleză la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vineri are loc faza municipală a concursului
Vineri are loc faza municipală a concursului

Vineri, de la ora 8.00, în sala Coriolan a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân (CNMB) începe faza municipală a concursului internaţional de discurs public în limba engleză cu finalitate la Londra.

„Concursul are ca premii o bursă în SUA - pentru cei care ocupă locurile III şi IV la faza naţională, oferită de Ambasada SUA, iar pentru locurile I şi II - participarea la faza internaţională, care se va desfăşura în luna mai, la Londra“, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Loredana Tănase. Câştigătorului locului I la faza internaţională i se oferă, în afara celor două săptămâni din timpul concursului, posibilitatea de a mai petrece alte două săptămâni la Buckingam, în luna octombrie. Ministerul Educaţiei oferă premii în bani primilor clasaţi la faza naţională, iar celor clasaţi pe locurile I şi II posibilitatea de a intra fără examen la facultate.

Faza judeţeană a concursului se va desfăşura pe 12 februarie la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân; faza regională, la care vor mai participa concurenţi din încă opt judeţe, are loc pe 17 februarie tot la CNMB, iar finala naţională va avea loc în intervalul 26 - 27 februarie, la Bucureşti, Palatul Parlamentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite