Constanţa: VIDEO Descinderi în forţă pentru reţinerea unei reţele care acţiona în stilul Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane sunt suspectate  că au creat prejudicii de peste 650.000 de lei şi 770.000 de euro mai multor firme de la care au achiziţionat bunuri pentru care au emis file bancare fără acoperire.

Cei trei au fost arestaţi aseară de magistraţii Tribunalului Constanţa care au emis pe numelesuspecţilor mandate de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată.

Pentru reţinerea lor, trupele speciale au făcut mai multe percheziţii domiciliare. Poliţiştii au stabilit că Emil Tănase ( 35 de ani), din localitatea 23 August, judeţul Constanţa, Ioan Huidu ( 35 de ani) din localitatea Şura Mare, judeţul Sibiu şi Constantin Drăgoi (21 de ani) din Bucureşti s-au folosit de identităţi false pentru a păcăli mai multe firme.

Ei au acţionat timp de mai multe luni când au achiziţionat mărfuri pentru a căror plată au fost emise file CEC refuzate de instituţiile bancare . Anchetatorii au mai descoperit că unul dintre suspecţi a încheiat contracte de novaţie cu schimbare de utilizator în baza cărora au fost preluate în sistem de leasing 12 autocamioane, marca IVECO, în valoare de 778.00 Euro, de care ulterior aceştia au dispus fără drept.

Cei trei au fost arestaţi, iar pe numele lui Florin Mareş, instanţa de judecată a emis în lipsă un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite