Constanţa: UPDATE Denunţaţi de poliţistul pe care au vrut să-l mituiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei membrii ai unei familii din Murtfatlar împart o celulă după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce ofereau mită unui poliţist de la Transporturi.

UPDATE Dosarul în care membrii familiei Niţă a ajuns la Tribunal. Ioan  Niţă(53 de ani) şi cei doi fii – Marian (23 de ani) şi Ionel (25 de ani) sunt acuzaţi de dare de mită, după ce poliţistul pe care au vrut să-l „cumpere“ a refuzat 1.500 de lei.

Procurorii au stabilit că cei trei bărbaţi au încercat să-l mituiască pe Marius Ţiţei, poliţistul de la Transporturi. „Mi-au oferit 1.500 de lei pentru a rupe hârtiile pe care le-am întocmit“, a declarat Ţiţei.

Poliţistul l-a suprins pe unul dintre membrii familiei, în timp ce furat 50 de metri de cale ferată din zona staţiei. Fratele hoţului a vrut să-şi scape ruda de un dosar penal şi i-a oferit poliţistului 1.500 de lei.

Poliţiştul a refuzat banii de la rudele hoţului şi a mers la Direcţia Generală Anticorupţie Constanţa, unde i-a denunţat pe cei care vroiau să-i ofere mită.

Poliţiştii au organizat un flagrant, iar membrii familiei din Murtfatlar au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi, ei vor ajunge în faţa magistraţilor. Judecătorii vor decide dacă vor emite pe numele suspecţilor mandate de arestare preventivă.

Vom reveni cu detalii!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite