Constanţa: Delta Tulcea vrea să promoveze în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Delta Tucea şi-a fixat în pauza dintre tur şi retur un obiectiv surprinzător: promovarea în prima ligă. Lupta pentru promovare a fost anunţată de primarul Constantin Hogea, reprezentantul principalului finanţator al echipei, Consiliul Local Tulcea.

„Ştiu că este o surpiză dar am fixat un nou obiectiv, respectiv promovarea în prima ligă a ţării la fotbal. Din retur vom lupta pentru Liga 1. Vrem să aducem echipe mari la Tulcea, dar pentru asta vreau să văd foarte multă lume la stadion. Fac un apel către spectatori să vină la meciuri şi îi asigur că vom lupta pentru promovare. Vom încerca să asigurăm fonduri suficiente pentru acest obiectiv. Sper să sensibilizăm şi mediul de afaceri, chiar dacă este o perioadă dificilă. De data aceasta chiar atacăm Liga 1“, a declarat primarul Hogea.

La rândul său preşedintele clubului Haralambie Meregiu a declarat că termenul pentru depunerea dosarului de licenţă necesară promovării este 30 martie. „Vom vedea cum vom îndeplini acest obiectiv, deocamdată lotul se va reuni pe data de 11 ianuarie fără patru jucători importanţi, care erau împrumutaţi de la Farul Constanţa şi au fost ceruţi înapoi, este vorba despre Emil Nanu, Florin Pătraşcu, Ionuţ Larie şi golgheterul echipei Cristi Pantelie“, a declarat preşedintele Meregiu.

La finele turului, Delta Tulcea s-a clasat pe locul cinci în seria întâi, la o distanţă de doar patru puncte de un loc promovabil.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite