Constanţa: Delfinii au dat un spectacol pentru înalţi oaspeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele Delfinariului din Constanţa Ni-Ni, Pei-Pei şi Chen-Chen, au susţinut un spectacol mai special în această seară. Pe lângă turişti şi constănţeni, în public a mai fost şi Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Wang Tieshan.

Întregul corp diplomatic de la Constanţa a răspuns invitaţiei conducerii Delfinariului de a participa la un spectacol al celor trei delfini aduşi din China. Mamiferele au susţinut un spectaol impecabil, parcă vrând să demonstreze că au meritat investiţia.

Turiştii care au ales să vadă acelaşi spectacol au fost însă nemulţumiţi de faptul că li s-au vândut bilete fără loc. „Am venit cu copiii şi nepoţii să vedem spectacolul delfinilor şi stăm în picioare. Dacă ştiau că au invitaţi nu ar fi trebuit să vândă atâtea bilete. Apoi, ar fi trebuit să pună nişte umbreluţe pentru că la această oră ne bate soarele în cap“, a spus Livia Hău, din Iaşi. La fel de nemulţumită este şi Mariana, din Călăraşi, care şi-a adus copila de numai un anişor să vadă delfinii. „Nu-mi place organizarea. Nici nu ştiu dacă va avea răbdare copilul până la final. Nu avem nici locuri“, spune femeia nemulţumită că stă pe scară şi nu pe un loc pentru care a plătit.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite