Constanța: Daniel Carpo, căpitanul stejarilor, se reface ajutat de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Strutinski îi ține companie lui Daniel Carpo, jucând jocuri pe tv
Alexandru Strutinski îi ține companie lui Daniel Carpo, jucând jocuri pe tv

Accidentat cu ceva timp în urmă la meciul dintre Stejarii București și Leeds Carnegie, Daniel Carpo se reface ajutat de către coechipierii săi de la Rugby Club Județean Farul Constanța. „Colegii m-au ajutat cu vizitele la doctor, mi-au adus mâncarea la pat și au făcut curat în camera mea“, a mărturisit Daniel Carpo.

Stejarii București au pierdut cu 9 - 23 în fața englezilor de la Leeds, dar atunci și-ai pierdut și căpitanul. În urma unui placaj, constănțeanul Daniel Carpo și-a prins piciorul și a suferit atunci de o entorsă la glezna stângă cu intresare ligament lateral (talofibular).

Pentru aceasta el trebuia să stea la pat aproximativ două săptămâni. Atunci, el a fost desemnat de către organizatorii Challenge Cup și Federația Română de Rugby , „omul meciului“.

„Mi-este foarte teamă să nu prind meciul cu Uruguay. Aș vrea să fiu în fromă optimă până la ora partidei ca să-mi pot ajuta colegii stejari. Asta este singura mea teamă. M-am antrenat degeaba toată viața dacă din cauza unui lucru atât de minor nu o să pot evolua la acel meci“, a mărturisit Daniel Carpo, căpitanul selecționatei Stejarii București.

A primit mâncarea la pat

În tot acest timp, căpitanul selecționatei României dar și al grupării fariste a fost îngrijit de colegi. Aceștia știau cât de importantă este refacerea coechipierului lor și au făcut tot posibilul ca acesta să facă cât mai puțin efort.

„Aceste săptămâni sunt cruciale în pentru refacerea mea. Am evitat să merg și pentru aceasta colegii m-au ajutat cu vizitele la doctor,  mi-au adus mâncarea la pat și au făcut curat în camera mea. Recunosc că am făcut și antrenamente la sală, dar doar exerciții pentru trenul superior, ca să nu afecteze piciorul“, a declarat Daniel Carpo, căpitanul selecționatei Stejarii București.

Face zilnic fizioterapie

Căpitanul merge o dată pe zi la doctor pentru fizioterapie. Carpo face laser, electrostimulare, ultrasunete, băi galvanice totul pentru refacerea rapidă a zonei afectate. Pe lângă vizitele la doctor, rugbystul ia pastile, face masaje cu unguente și injecții cu antiinflamatoare. 

Starea de sănătate a căpitanului selecționatei României, Daniel Carpo este verificată constant de către antrenorul principal al Stejarilor București, Romeo Gontineac. Tehnicianul îl sună o dată la două zile pentru se informa în privința evoluției constănțeanului. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite